band IVY, Famke Rauch, Lucas Thijs, Kamiel Top, Indie Acoustics

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 Met 3 stemmen, 2 gitaren en een kleinschalige percussie heeft dit muziektrio een unieke sound. IVY is een collectief van muzikanten dat elkaar heeft leren kennen op het conservatorium. Toen ze toevalligerwijs voor een opdracht bij elkaar kwamen merkten ze dat ze qua stemmen en muziek erg goed bij elkaar pasten. Al snel werd een band gevormd. Inmiddels zijn er al vele optredens geweest en hebben ze al veel mensen laten genieten van hun prachtige muziek. Zij brengen covers zo geselecteerd dat ze bij elkaar lijken te horen. Songs verkleuren naar relaxte, akoestische, driestemmige sferen. IVY neemt je mee naar het verleden met muziek van Neil Young, Fleetwood Mac, the Stones, David Bowie. Ze laten je ook kennismaken met de pareltjes van nu (denk aan John Mayer, Paolo Nutini, Lykke Li en Red hot chili Peppers). De band bestaat uit een zangeres/percussioniste, een zanger/gitarist en een zanger/bassist. Met zijn drieën zijn ze in staat om zowel op de achtergrond als meer feestelijk te spelen. Wilt u ook echt een gedeelte van het optreden dansen? Dan kan deze formatie worden uitgebreid met een drummer.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
  Wilt u een sfeervol muziektrio boeken voor uw feest, receptie of bruiloft? U kunt muziektrio ‘IVY’ huren voor uw huwelijk, diner, trouwceremonie of bedrijfsfeest. Ook geschikt voor een festival of evenement. Neem gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.


 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
  Members: Kamiel Top (guitar, vocals) Famke Rauch (vocals, percussion) Lucas Thijs (guitar, vocals)
Hometown: Eindhoven, Hengelo, Delden


  Genre: IVY is een groep muzikanten die hun favoriete nummers en eigen composities omzet in een driestemmig, akoestisch geheel.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
band IVY, Famke Rauch, Lucas Thijs, Kamiel Top, muziektrio voor uw feest, receptie of bruiloft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
D E M O ’S

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
  Contact: Lucas Thijs 0621556538 lucasthijs@hotmail.com of Famke Rauch, 0620258422 famke@rauch.nl